با هدف ارتقاء کمی و کیفی آب آشامیدنی بیش از 200 متر عملیات توسعه شبکه در شهر واوان در حال انجام می باشد .
به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب جنوب غربی استان تهران ، مدیر امور آبفای شهر واوان با اعلام خبر مذکور اظهار داشت : با عنایت به توسعه محدوده شهری و افزایش ساخت و ساز و تراکم بالای جمعیتی و ضرورت توسعه شبکه آبرسانی ، عملیات توسعه شبکه طی سال جاری و با هدف ارتقاء کمی و کیفی آب آشامیدنی شهروندان مطابق اولویت بندی صورت گرفته در دستور کار قرار گرفته و در حال انجام میباشد .
پرویز عبدی ضمن تشریح این عملیات خاطرنشان ساخت : این عملیات با صرف هزینه های لازم از محل اعتبارت جاری و داخلی از خط اصلی انتقال 350 میلی متری و به منظور تامین و توزیع آب شرب شهروندان در خیابانهای گلها و احداثی جمعا به طول 210 متر و با استفاده از لوله های پلی سایز 110 میلی متری با بیش از 40 درصد پیشرفت فیزیکی در حال انجام می باشد .
عبدی یادآور شد : انتظار می رود مطابق روند فعلی پروژه مذکور ( توسعه شبکه )حداکثر ظرف مهر ماه جاری به اتمام و مرحله بهره برداری برسد و الباقی طرحهای تعریف شده نیز در این خصوص به محض تامین اعتبارات لازم مطابق برنامه زمانبندی شده اجرایی خواهد شد .