توصیه هایی در مصرف آب در ساختمانهای اداری:‏
 
‏1.‏ استفاده از کولرهای کم آب بر
‏2.‏ جابجایی کولرها به محل هایی که کمتر در معرض تابش آفتاب باشند
‏3.‏ استفاده از سایه بان برای کولرهای آبی ‏
‏4.‏ در صورت امکان استفاده از سیستم های سرمایش موضعی به جای سیستم های مرکزی
‏5.‏ کنترل مصرف آب برای ظرفشویی و پخت و پز در اداراتی که رستوران دارند و نصب کنتور ‏برای این محل ها ‏
‏6.‏ استفاده از گیاهان همخوان با اقلیم برای فضای سبز ادارات‏
‏7.‏ استفاده از کودهای متراکم شده به جای فضولات حیوانی در فضای سبز
‏8.‏ انتخاب زمان آبیاری گیاهان فضای سبز در اوایل روز یا شب
‏9.‏ استفاده از کودهای گیاهی آلی برای باغچه ها
‏10.‏ جلوگیری از نشت شیر آلاتی که امکان جایگزینی آنها با شیرهای کاهنده نیست
‏11.‏ استفاده از درفشان (پرلاتور) برای کلیه شیرهای قدیمی
‏12.‏ کاهش تعداد دفعات چمن زنی
‏13.‏ تنظیم تیغه ماشین زنی در حالت ماکزیمم برای حفظ حد اکثر رطوبت خاک و در نتیجه ‏حداقل نیاز به آبیاری فضای سبز
‏14.‏ کنترل سرریز و نشت فلاش تانک ها
‏15.‏ کنترل نشت شیر آلات و اتصالات
‏16.‏ عدم آبیاری باغچه ها در روزهای بارانی
‏17.‏ سعی در پرورش گیاهان مشابه از لحاظ نیاز آبی در کنار باغچه ها زیرا به زمانی یکسان برای ‏آبیاری نیاز دارند.‏
‏18.‏ وجین علف های هرز فضای سبز تا از آب و مواد مغذی استفاده نکنند
‏19.‏ خودداری از کاشتن گیاهان تزئینی و نصب فواره هایی که آب را در هوا پخش می کنند.‏
‏20.‏ از شست و شوی وسایل نقلیه با آب شرب جلوگیری شود.‏
‏21.‏ برای شیرهای معمولی حداقل درفشان نصب گردد.‏
‏22.‏ کلیه لوله ها با توجه به شرایط آب و هوایی عایق کاری گردد تا در تایستان برای رسیدن به ‏آب سرد مقدار زیادی آب هدر داده نشود و در زمستان برای رسیدن به آب گرم
‏23.‏ محل قرار گرفتن آب گرمکن در آبدار خانه با محل مصرف حد اقل باشد.( به علت ‏جلوگیری از هدر رفتن آب سرد داخل لوله)‏
‏24.‏ از سر دوش های کاهنده برای دوش ها استفاده شود.‏